Gedrag en Gehoorzaamheid A-cursus

De cursus Gedrag en Gehoorzaamheid A is voor iedere baas en hond die onze puppycursus gevolgd heeft, maar ook de start voor elke baas en hond die op latere leeftijd bij ons komen trainen. Als vervolgtraining op de puppycursus gaan wij bij de reeds aangeleerde oefeningen ‘de puntjes op de i’ zetten en nieuwe oefeningen aanleren. Voor de baas en hond die in de A-cursus beginnen, gaan wij met het aanleren van de oefeningen aan de slag.

Ook onze honden komen in de puberteit (6 tot 12 maanden), in deze periode is het van belang om de al aangeleerde oefeningen te onderhouden. Door samen met de hond op een prettige manier aan het werk te blijven in deze voor beiden wat moeilijke periode, zorgt ervoor dat de eventuele problemen tot een minimum beperkt blijven.

Gedrag en Gehoorzaamheid B-cursus

U en uw hond hebben er nog geen genoeg van, dan is daar de cursus Gedrag en Gehoorzaamheid B.
Een nieuwe uitdaging voor de hond en de begeleider. Deze cursus gaat verder dan het hebben van een gehoorzame hond en het aanleren van oefeningen. Dit is streven naar het hoogst haalbare door de hond met minimale commando’s en hulp de oefeningen zo perfect mogelijk te laten uitvoeren.

Deze cursus kan alleen gevolgd worden als de cursus Gedrag en Gehoorzaamheid A met een diploma afgerond is.

Gedrag en Gehoorzaamheid C-cursus

Het hoogst haalbare is de cursus Gedrag en Gehoorzaamheid C. De oefeningen worden nog moeilijker en de commando’s en hulp zijn zeer beperkt. Dit is sport op het hoogste niveau, voor de hond en begeleider die het fijn vinden om met elkaar te werken en plezier te beleven.