Puppy Coaching

Een goede start met de juiste begeleiding voor eigenaar en pup kan een hoop problemen in de toekomst voorkomen. Veel gedragsproblemen bij honden vinden hun oorsprong al in de puppytijd.

Als puppycoach bied ik u daarom een puppycursus op maat aan en maak ik u wegwijs in de wereld van de hond. U en uw pup krijgen een persoonlijke begeleiding. Tijdens deze cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod; de hondentaal, socialisatie met andere honden, wanneer roep ik mijn hond, hoe voorkom ik dat mijn hond andere mensen overlast bezorgd en hoe zorg ik ervoor dat mijn hond goed alleen thuis kan blijven.

De puppycoaching bestaat uit 3 privélessen. De lessen worden wekelijks gegeven. De lessen zijn altijd op een doordeweekse dag, in overleg en op afspraak.

De eerste les vindt altijd bij u thuis plaats om alles betreffende de opvoeding te bespreken. Deze les duurt ongeveer 1,5 uur.  De overige 2 lessen zijn praktijklessen van een uur, die buiten in het Julianapark in Hoorn plaatsvinden.

Na deze coachingslessen kunt u verder trainen in groepsverband. Voor nadere informatie kunt u kijken bij de puppycursus.